Belépés:
Email
jelszó
Világítás vezérlés
Vezérlés, irányítás technika, intelligens ház vezérlés / Vezérlés és írányitás technika // 2010-03-08 09:48:17
Egy kicsit számomra már extra dolog a világítás vezérlése, de mivel természetesen nem én készítem el a szabályzási rendszer így nem gond, ha egy ilyen irányba gondolkodik akkor erre is kér ajánlatot! Továbbítom az illetékesnek!
tovább...
Hűtés szabályozás
Vezérlés, irányítás technika, intelligens ház vezérlés / Vezérlés és írányitás technika // 2010-03-08 09:35:12
A hűtés is egy új fogalom az országban, nemhogy a hűtési rendszernek a vezérlése, szabályozása. Természetesen több formában létezik. Legelterjedtebb a hagyományos fali Klíma berendezés. Mi már rengeteg olyan rendszert építettünk ki aminek az üzemeltetési költsége szinte nincs is. A mai napig rendben és költségek nélkül üzemelnek. Akit jobban érdekel a hűtés megoldások vezérlése, szabályozása, a lehetőségek tárháza, kérje tanácsadásunk és ingyenes ajánlatunk!
tovább...
Fűtés vezérlés
Vezérlés, irányítás technika, intelligens ház vezérlés / Vezérlés és írányitás technika // 2010-03-08 09:23:53
Van aki nem foglalkozik vele, kit érdekel kell egy termosztát és kész. Van aki nem ismeri és majd meglesz oldva valahogy. Sokszor a sokat látott villanyszerelőre van bízva a dolog, ami a legtöbb esetben nagy hiba. Minden esetben érdemes vele foglalkozni kicsit mélyre hatóbban. Bárkinek kérdése lenne, vagy ajánlatot kérne keressen elérhetőségeimen!
tovább...
Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Kérd ingyenes ajánlatunkat komplett gépészeti kivitelezésre. Intelligens épületvezérlésre!