Üdvözöllek a weboldalamon!

Amikor elkezdtem az eső weboldalam szerkesztését, még csak hobbi volt. Úgy gondoltam, hogy nem baj, ha van egy webes felület ahol a gondolatai megtudom osztani másokkal is. Közben fejlődött a technika, ha valaki egy gépészetet szeretne a családi házába első lesz neki, hogy utána nézzen a neten milyen lehetőségek, megoldások vannak.

Sok oldal, rengeteg cég a neten. Többnyire egy-egy web szerkesztő megcsinálja az oldalt. Feltölti a web megjelenéshez a szokásos szövegeket, adatokat. Mivel mindenhol szinte ugyanaz van leírva, minek még egyszer ugyanazt leírni?

Igyekeztem egy olyan blog rendszerű oldalt összerakni ami más mint a többi oldal. Az első honlapom nekem is olyan volt, hogy a web szerkesztő összeollózott valami kis anyagot a keresők segítségével a gépészeti rendszerekről. Az jó lett, de annyira átlagos, hogy még engem sem érdekelt volna. A visszatérőknek semmi újdonsággal nem szolgált.

Szerencsére ez most nem igaz! Az oldal mögött ott vagyok! Fel lehet hívni, meg lehet keresni, el lehet mondani, fel lehet tenni a kérdéseket. Az oldalamon blog jellegű írásokat találsz. Nem minden esetben a legoptimálisabb marketing szempontból ez igaz, de a valósághoz közel álló anyagokat igyekszem feltölteni!

Gondoljuk csak át! A fűtés, a víz és egyéb gépészet szerepét komfortérzetünk esetén!

Rendszerben, rendszerekben gondolkodom, de márka független rendszereket készítek! Sajnos nem is sejtitek ez mennyire fontos a mai korban. Sokan felfognak most hőkölni! Mindenki arra törekszik, mindenhol azt olvassuk, hogy rendszerben gondolkozunk.

Én is rendszerben gondolkozom, de nem esztelenül! Én úgy gondolkozom mintha magamnak csinálnék mindent, rendszerben, saját egyénre szabott, márka függetlenül összeollózott rendszerben.

Persze már látom is, hogy készülsz írni, hogy mi lesz így a rendszergaranciával? Gondold végig! A rendszergarancia csak egy marketing lufi. A garancia a törvények szerint (jótállás és szavatosság) minden egységre jár külön-külön a legutolsó beépített csavarig.

Érzem nem érted! A rendszer, a rendszerben való gondolkodás marketing szempontból kiváló! Jól néz ki a hirdetés az újságban. Ezzel lehet kezdeni és befejezni egy beszélgetést. Jó nagyban ki lehet írni egy kiállításon, de ameddig nincsenek egyforma lakások családi házak, amíg minden kiépített rendszer különböző, ameddig a felhasználói igények és lehetőségek nem teljesen egyformák addig jobb a rendszereket személyekre, igényekre és lehetőségekre építeni. Egy számítógépet meglehet egyben venni és össze lehet építeni egységekből pont olyan rendszerré amire igényünk és lehetőségünk van, gondolva a kiépítés során a későbbi bővítési lehetőségekre és későbbi tervekre.

„A jól megtervezett rendszer úgy hűt, hogy észre sem vesszük azt, nem is halljuk, csak kellemesen érezzünk magunkat.”

Ezt a honlapot azért is hoztam létre, hogy a hozzá kevésbé értő, de érdeklődő építetők is kellő mennyiségű érdekes mindennapi problémára találjanak gyors egyértelmű válaszokat. És váljanak ez által hozzáértő fűtésszerelő, villanyszerelőkké, szomszédokká és barátokká!

Jó böngészést!