Keress! Érdeklődj! Kérdezz!

Kérdést kaptam padlófűtéssel kapcsolatban II.

Köszönöm a válaszokat.
Hogyan számoljam ki,hogy mekkora kazánt kell vennem? Csak szilárd tüzelésű kazán lesz...szóval csak fával szeretnénk majd tüzelni. Az ablak mérete 90x120as hőszigetelt ablakok és minden helyiségben 1 max 2 db van belőle,kivéve a fürdőt ahol 1db 60x60 as hőszigetelt ablak van. A falak 50 cm vastagak és 5 vagy 7 cm-es szigetelést kapnak. Az egész ház mennyezete,10cm es gyapottal szigetelve a gerendák között. A kazánház szintén ugyanígy szigetelve annyi különbséggel,hogy ott 25ös falvastagság van aljzata 3cm szigetelés,8-10cm es beton.
A használati melegvíz,villanybojlerrel lesz előállítva.
Melléklek egy amatőr "alaprajzot" hátha könnyebben tudna segíteni.
Egyébként,hány körösre kell kialakítanom a rendszert? Milyen osztó-gyűjtőt ajánlana? keringetőt? hány db kellene? egyéb kiegészítők...szelepek, termosztátok...stb?
 

Elolvasom »
Kérdést kaptam padlófűtéssel kapcsolatban
Üdvözlöm!
Padló és falfűtést szeretnék kialakítani a felújítás alatt álló családi házunkban. Olvastam az oldalukon,hogy segítenek a padló,falfűtés kialakításában.
Ezzel kapcsolatban szeretnék informálódni amennyiben lehetséges.
Mi lenne ennek a menete?Pénzbe kerül e ez nekem ? Vagy elég ha Önöktől vásárolom meg a megfelelő alkatrészeket,kellékeket?!
Várom mielőbbi válaszukat.
 
Válaszom: 
 
Kedves Tibor!
 
Nem kerül pénzbe, és nem kell tőlem megvásárolni a termékeket! 
 
Várom kérdéseit!
 
// ha kíváncsiak vagytok, ovassátok tovább a cikket! //
Elolvasom »
Épületgépészeti munka menete
Amikor a méretezéssel meghatároztuk az épület hőtechnikai jellemzőit következik egy kis táblázat ami meghatározza, hogy hol mekkora hőleadóra, hőleadó felületre van szükség.Mindig is szerettem volna egy olyan anyagot összeállítani amiben azt mutatom meg, hogy milyen menete van egy épületgépészeti munkának. Illetve, hogy milyen anyagokat, terveket, vázlatokat, ütemterveket, ajánlatokat készítek a munkákhoz.
Elolvasom »
Magamról is pár szót

 

Sok levelet kapok! És arra bíztatok mindenkit, hogy továbbra is keressenek, írjanak, kérdezzenek! Bátran!

 
Köszönöm!
 
Néha többet mint amit feltudok dolgozni … Igyekszem mindegyikre válaszolni is! Sok érdeklődő ajánlatkérést kapok – szerencsére – Igyekszem sok új és mindenki számára hasznos információval folyamatosan feltölteni az oldalam, hogy mindig legyen értelme vissza és visszatérni! És néha, mint most is megújul az oldalam! Szerencsére nem csak dicsérő leveket kapok, amiből sokat lehet tanulni, természetesen.
 
Én mindig igyekszem a legjobb tudásom szerint olyan gépészetet kialakítani mintha magamnak készíteném! Szerintem mindenki számára elérhető egy igen jó komfortú megfelelő áru gépészeti kialakítás. Persze mindenkinek dolgozni is kell érte!
 
Egy levél amit nemrég kaptam:
 
Megjegyzés: hiába próbálkoztok, csak a dicsérő leveleket teszem ki az oldalra! :)
Elolvasom »
Teljes épületgépészet egy kézben

 

Mivel tudunk többet nyújtani mint más gépészek?
 
Épületed teljes gépészeti kivitelezése egy kézben van!
 
Nemcsak épületgépészeti munkát tudjuk elvállalni, mint pl. .
 
   
Elolvasom »
Szeretnél egy jó árat hőszivattyúra? Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Beretta, Daikin, Lg, Panasonic Hőszivattyú!