Vezérlés, irányítás technika, intelligens ház vezérlés

Mire használnál egy ilyen rendszert
 
Fejlődik minden körülöttünk! Az elektronikai rendszerek olyan soha nem látott fejlődésen esnek át ami szinte felfoghatatlan. Körülöttünk minden tele van elektronikai rendszerekkel. A munkahelyünk az autónk, amikor kirándulni megyünk a természetbe akkor is nálunk van a telefonunk, egy GPS és hasonló elektronikai készülékek.
 
Az épületek amiket építünk szintén tele vannak elektronikai rendszerekkel, amikről lehet, hogy tudomást sem veszünk, csak akkor ha jobba át gondoljuk hogy is élünk.
 
Ezeket a rendszereket egyesítjük bővítjük a kihasználásuknak a lehetőségét.
 
Amikor először a kollegámmal leültünk az intelligens épületvezérlésről beszélni akkor ugyanolyan gondolataim voltak mint most neked! Mi szükségem is lenne egy ilyen dologra. Kinek is lenne rá szüksége, pláne kinek lenne rá pénze egy ilyen időben amikor minden fillért jól meg kell gondolni mire költesz!
 
Ha válaszokat akarsz ezekre a kérdésekre akkor lapozz tovább!
 
Elolvasom »
Világítás vezérlés
Egy kicsit számomra már extra dolog a világítás vezérlése, de mivel természetesen nem én készítem el a szabályzási rendszer így nem gond, ha egy ilyen irányba gondolkodik akkor erre is kér ajánlatot! Továbbítom az illetékesnek!
Elolvasom »
Hűtés szabályozás
A hűtés is egy új fogalom az országban, nemhogy a hűtési rendszernek a vezérlése, szabályozása. Természetesen több formában létezik. Legelterjedtebb a hagyományos fali Klíma berendezés. Mi már rengeteg olyan rendszert építettünk ki aminek az üzemeltetési költsége szinte nincs is. A mai napig rendben és költségek nélkül üzemelnek. Akit jobban érdekel a hűtés megoldások vezérlése, szabályozása, a lehetőségek tárháza, kérje tanácsadásunk és ingyenes ajánlatunk!
Elolvasom »
Fűtés vezérlés
Van aki nem foglalkozik vele, kit érdekel kell egy termosztát és kész. Van aki nem ismeri és majd meglesz oldva valahogy. Sokszor a sokat látott villanyszerelőre van bízva a dolog, ami a legtöbb esetben nagy hiba. Minden esetben érdemes vele foglalkozni kicsit mélyre hatóbban. Bárkinek kérdése lenne, vagy ajánlatot kérne keressen elérhetőségeimen!
Elolvasom »
Szeretnél egy jó árat hőszivattyúra? Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Beretta, Daikin, Lg, Panasonic Hőszivattyú!