Egy levél amit nemrég kaptam:

 
Megjegyzés: hiába próbálkoztok, csak a dicsérő leveleket teszem ki az oldalra! J
 
Kedves Ernő!
 
A honlapja alapján arra merek következtetni, hogy Ön egy munkabolond, akinek nincs se barátja, se családja és azt sem tudja, mit jelent a kikapcsolódás.
 
Persze ezt tudom, hogy nem így van, de azt látnom kell, hogy ebben a honlapban, elképesztően sok munka van. (Itt jegyezném meg: figyelmeztesse az informatikusát, hogy havonta mentse le! Szerverhiba esetén kezdhetné elölről, én jártam így.)
 
A hozzáértése és sajátos stílusa, igen figyelemre méltó.
 
Bár, még a házunk terve el sem készült, de abban biztos vagyok, hogy Önt kérjük fel a gépészet tervezésére és kivitelezésére, annak ellenére, hogy a mostani házunk is fal- és padlófűtéses, valamint napkollektoros és maximálisan elégedettek vagyunk a komforttal, illetve a gázszámlánkkal.
 
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy olyan "szakmabolond" villanyszerelőnk és kőműves csapatunk is van, mint Ön és akiknek a referenciái a családon belül csillagos ötössel lettek osztályozva.
 
Már csak vevő kell a mostani házunkra és végre építkezünk!
Imádok építkezni!
 
Erre, az Önnek semmitmondó levélre természetesen nem várok választ, de annyira olvasmányos a honlapja, hogy késztetést éreztem a fenti információk megírására.
 
Tisztelettel: Bálint
 
Kedves Bálint!
 
Köszönöm leveled! És utólagosan is engedd meg, hogy az oldalamra is feltöltsem és így mindenki számára olvasható legyen!
 
Leveled segítségével próbálok pár személyes dolgot is megosztani azokkal akik kíváncsiak rám.
 
Teljesen jó látod! Kicsit munkabolond vagyok! De máshogy nem is lehetne csinálni! Képes vagyok egész nap dolgozni szinte megszakítás nélkül, de azért az ebédszünetem sokszor áldozom azoknak akiket mindennél jobban kedvelek, a kutyáimnak. Mivel az egész gépészeti fázis egymagam végzem, vagyis én vagyok kapcsolatban az érdeklődőkkel, akikből sok esetben később megrendelők lesznek. Ezért közösen találjuk ki a legmegfelelőbb gépészeti kialakítást. A fűtés típusától az leggazdaságosabb energia felhasználásig. Szerintem ez a legnehezebb része a dolognak a lehető legjobbat elérhető áron! Azért sem könnyű, mert nekem kell kitalálni mit is szeretnének, amihez kicsit meg kell ismernem a megrendelőimet, a szokásaikat, a komfortigényüket, a lehetőségeiket. Én készítem el a szükséges vázlatokat, terveket méretezéseket. Én készítem el az ajánlatot. Személyesen szerzem be a szükséges anyagokat, mindig a lehető legjobb helyekről (nagykereskedések és gyártók!) Én készítem el az alapszerelést a „hőközpont kialakítást” a vezérlést és a beüzemelést valamint a kész rendszer is én adom át! A megrendelőimmel sok esetben tartjuk a kapcsolatot a munka befejezése után is. Így teljes képet tudok alkotni egy rendszerről és első kézből van visszajelzésem is. Ami nagyon sokat segít!
 
Pár dolgot azért még leszeretnék írni magamról mielőtt egy teljesen beteg szerelő jelenne meg előtted.
 
Sok barátom van! Sőt néha túl sok is! Boldog párkapcsolatban élek immár mióta is … őőőőőő 3467,5 napja :)
 
Minden szabadidőnket együtt töltjük csodálatos kutyáinkkal. Rendszeresen járunk kutyaiskolába ahol lassan már oktatókká léptettek elő minket, amikor nem figyeltünk kellően! Vizsgázott őrző-védő kutyáink vannak akikkel agilityzünk is újabban. Imádjuk a kutyafrizbit!
 
Sok helyen megfordulunk egy hétvégén többnyire szegeden a Kedvenc Kutyakiképző Iskolában vagyunk, de sokszor vendégeskedünk Kecskeméten a Kecskeméti Munkakutya Iskolában és még nagyon sok helyen!
 
Mivel fénykoromban a Wing-Tsun kung-fu is az életem egy része volt vagy 15 éven keresztül ebből annyi maradt, hogy Vasárnap délutánonként edzünk szegeden egy edzőteremben. Nem mondhatom, hogy unalmas az élet.
 
Nemrég nagyon fontos dolog történt az életemben keresztszülők lettünk!
 
Az élet úgy szép ha zajlik!
 
Ui.: nemrég Csaba barátom megismertetett velem egy új szerelmet a hegymászást, a hegyi túrákat és a barlangaszást, a medvékről most nem beszélnék … úgyhogy még pluszként a hegyekben is szeretek kis időt eltölteni a túléléssel.