Kedves Béla!
 
Én több helyen olvastam erről! Sajnos többnyire butaságot, de lehet olvasni meglepően érdekes megközelítést is.
 
Számomra az egyik legérdekesebb megközelítés a vízér sugárzás. Sokan valamiért az gondolják, hogy a vízér sugárzás az csak annyi, hogy vízmozgás van valahol … az igazsághoz elég beírni egy keresőbe és kicsit utána nézni mi is pontosan a vízér.
 
Rengeteg sugárzás vesz minket körül, az egyik amit a legtöbbet emlegetnek a felületfűtésekkel kapcsolatban az a víz ér hatás, víz ér sugárzás.
 
Már maga az elnevezés is beszédes. Víz ér sugárzás. Ami gyakorlatban azt jelenti, hogy a mindenhol megtalálható földsugárzás ami a föld mélyebb rétegeitől hat és befolyásolja az élőlények életfunkcióit. Ez a sugárzás egy sok összetevőből álló rendszer, időben és térben változik és van dinamikája.
 
Ez az egyik legismertebb és legveszélyesebb sugárzás. A föld alatti egyes vízzáró rétegek közt kialakuló vízmozgás következtében alakul ki. Energiáját a föld belsejéből lévő energiából és a térhálós szerkezetű sugárzásból nyeri, azok frekvenciáját a maga képére formálja, polarizálja és koncentrálja.
 
Az egységes földenergia rendszer (hasonlóan a fényhez) amikor egy prizmán halad keresztül akkor összetevőkre bomlik. A föld mélyének geológiai adottságai a vízerek a terepviszonyok, erőterek itt a prizma szerepét töltik be, megtörik, modulálják azt.
 
Azért az egyik legveszélyesebb földsugárzás, mert a frekvenciája jórészt megegyezik vagy közel áll az ember belső szerveinek frekvenciájához.
 
Az ember nagy része víz! A víz nagyon jó információ tároló, szabad gyökei révén bármilyen információt szabadon be lehet vinni. A földsugárzások ezt a „vizet” bombázzák állandóan negatív információkkal. Nagy baj akkor van, ha kitartó munkájuk eredményeképp a sejteket félreinformálva azok a rossz mintának megfelelően kezdenek el működni.
 
Szerintem ezt a sugárzásos hatást a felületfűtések nem tudják sem gerjeszteni sem befolyásolni.
 
 
A hozzászólásban említett másik gond a meleg sugárzás. Illetve a szokásos nincs még múltja a felületfűtésnek. Erre már írtam cikkeket amit lent a cikkajánlóban megtalálnak.
 
A meleg sugárzásra pedig egy pár éves múlttal rendelkező példát szeretnék felhozni:
 
NAPSUGÁRZÁS!
 
De ilyen a cserépkályha és a kemence is.