Mivel nagyon hasonlóak hozzám, így nagyon könnyű volt egy olyan rendszert kiajánlani amit magamnak is szívesen elkészítenék.
 
Minden helyen próbálom kihangsúlyozni, hogy drága és jó rendszert könnyű csinálni! Az igazi munka abban van, ha nagyon jó rendszert (sok esetben jobbat mint a drága rendszer) kell készíteni elérhető áron!
 
Az épület nagyszerűen lett megtervezve, hő technikailag is rendben volt minden, tájolás helyszín minden megfelelő. Alapvető gondjuk az volt, mint sok mindenkinek mostanában, hogy nem szeretnének magas gázszámlákat, magas rendelkezésre állási díjakat fizetni a magas gázáron felül ami 12-15 e Ft évenként. Vagyis egyáltalán nem szeretnének gázt! Viszont egy nagyon komfortos jó hatásfokú gazdaságos gépészetet szeretnének. Minden megszokott komforttal együtt! És nagyon fázósak. Ami a nyárra nem igaz mert hűtést is szeretnének, a fenti igényeik figyelembe tartásával. Ne kerüljön sokba az üzemeltetés! A hatásfok és a komfort a legjobb legyen.
 
A választás a mennyezetre szerelt nedves fektetésű fűtésre és hűtésre esett. vegyes tüzelésű kazánnal ami a használati meleg vizet is előállítja. Később lesz a napkollektor ráépítve a rendszerre, de minden elő van neki készítve.