Mindig érdekesnek látom azokat a történeteket amik olyan fűtési rendszerekről szolnak amik vagy nem készültek el teljesen és legalább 10 szerelő foglalkozott a dologgal!
 
Pont most olvastam egy olyan történetet ami tipikus. A tulajdonos belekezdett egy olyan gépésszel akinek a felkészültsége nem volt a legmegfelelőbb. Jöttek a konfliktusok, mert a tulajdonos aki kellően utána olvasott már jóval magasabb szakmai szinten volt mint a szerelője. Persze a szerelő gyorsan el lett küldve. Jöttek a kollégák akik természetesen nem nagyon szerettek volna más után dolgozni. Ami szerintem érthető is. És ha belegondolsz te sem szívesen szívatod magad a más hülyeségei miatt! A tulajdonos nem értette, de azért Ő is ludas volt.
 
Sok ajánlatot feltöltöttem már, de valamiért csak a szintosztókig. Utána egészen sokféle megoldás készülhet el. aminek természetesen sokféle ára és ajánlata is van. Most egy teljesen kész ajánlatot osztok meg veled. A szerződés szerint …
 
1.1.1            Megrendelő igényei szerinti teljes körű kivitelezése. Vállalkozó kijelenti hogy a vállalási ár tartalmazza az épület fűtésének kivitelezését az 1. számú mellékletben tételesen felsorolt munkákra vonatkozóan, és annak üzemképes átadását. A munka elvégzését követően pótlólagos anyag illetve munkaszükséglet az üzemszerű használathoz nincsen.
 
kész rendszert kap!