Belépés:
Email
jelszó
Ajánlatok kérése (minden ajánlat adás ingyenes) Ajánlat kéréssel kapcsolatban

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

2009-09-23 23:10:34

Hogy készül el egy ajánlat?

 

Fontos dolog az, hogy én nem csak a gépnél ülök és tervezek, meg ajánlatkéréseket várok és készítek. Én nem egy olyan fővállalkozó vagyok, aki csak a munkákat szerzi, utána valaki majd megcsinálja…

Mindent amit mondok gondolok kipróbálok a gyakorlatban és meg kell mondanom minden munka változtat is mindig valamit a következőn. Nem vagyok semmilyen rendszer forgalmazója és mindig azokat a rendszereket ajánlom ki az ajánlatomban ami épp abban a pillanatban szerintem a legjobb, minőség és ár vonatkozásában!

 

ÉS AZ IS NAGYON FONTOS, HOGY CSAK ÚGY CSINÁLOK MEG EGY MUNKÁT AZ AJÁNLAT ADÁSTÓL A TERVEZÉSEN KERESZTÜL MINDENT MINTHA CSAK A SAJÁTOMAT CSINÁLNÁM!

 

A GYAKORLATI TAPASZTALATOM, hogy másképp nem lehet igazán jó fűtést csinálni.

 

Tehát még egyszer fontosnak tartom elmondani, hogy a referenciáim, mind én csináltam természetesen nem minden esetben egyedül de én is ott vagyok minden munka esetén az ajánlatadásban és a tervezésben 100 % -ban a kivitelezésben változó, de minden munkában a saját két kezem is a benne van nem csak a tervezői részem.

 

Mint mondtam a tervezői részem sokszor változik ahogy jönnek újabb dolgok a rendszereket is változtatom a pillanatnyi legjobbra.

 

Mi is kell ahhoz, hogy egy ajánlat elkészüljön?

 

Szükségem van egy jó építészeti tervre! Egy rossz tervből olyan ajánlat is lesz. Minél jobb a terv annál szívesebben foglakozom vele. Egy-egy ajánlat nekem nem kevés idő! Nem mindegy mivel miből kell dolgoznom! Ha van lehetőség azt szeretem a legjobban ha abban küldik el a tervet amiben készült. Ha nincs más akkor jó a PDF is. A legrosszabb a beolvasott rajzok, de ha sikerül jól beolvasni azzal is lehet dolgozni.

 

Feltöltök néhány példát milyen borzalmak jönnek,

 

Hát én valóban szolgáltató vagyok minden munkára rá kell, rá kellene mozdulnom. Azonban én csak olyan rendszereket csinálok, illetve igyekszem csinálni ami mindenkinek minden esetben a megelégedését szolgálja. Ritka az olyan munka akivel utána nem tartom a kapcsolatot. Illetve mint írtam nem kis munka egy jó ajánlatott elkészíteni. Nem azt mondom, hogy nem készítem el az olyan ajánlatot ami nem személyes, de biztos, hogy a sor végére kerül ha úgy kezdődik, hogy tisztelt cég…

 

De a lényeg egy jó ajánlathoz egy jó építészeti terv és egy jó leírás kell amiből minden kiderül!

Fontos az is, hogy helyileg hol lesz a kivitelezés. Ez azért kell, mert az egész ország területén dolgozunk az igaz, de ha velünk kivitelezteti a gépészetét akkor sajnos a távolság az a megrendelő plusz költsége. Ha nincs meg a építési helyszín az ajánlatra rárakom ezeket a feltételezett költségeket! Van arra is lehetőség, hogy a távolság miatt kiajánlok partner vállalkozó kollegákat is aki hasonlóan eltudja végezni a munkákat. Természetesen van arra is lehetőség, hogy a munkát én tervezem és műszaki vezetem le. Erre a legtöbb példa a környező országokban van. Úgyhogy az sem kizárt. Minden adatot bizalmasan kezelek, és elég megadni a várost vagy az országrész esetleg a megyét ahova tervezik a kivitelezést.

 

Én minden kollegát ha hasonló, vagy közelítő gondolkodású mint én partnernek tekintek, várom folyamatosan a jelentkezésüket egy csomó dologban tudok illetve szoktam segíteni, vagyis segítünk egymásnak!

 

Előzetes egyeztetést követően akár személyesen is találkozok bárkivel.

 

Várok minden kíváncsi embert tegyen próbára kérje ajánlatomat érdeklődjön! Valóban nem kerül semmibe… és ki tudja!

 

Az elérhetőségeim ismertek!

Hozzászólás

Miklós Attila - 2018-11-10 10:15:43
#12
Tanácsra lenne szükségem. Vidéki családihazam új komplett fűtés korszerusitesre szorul kB 130nm ( +30nm a garazs de ez kesobb). Az ötletem az lenne hogy egy faelgázosító + szén combi kazán mellé gáz kazán ezt kiegészítővel pedig egy melegviz és futesrasegiteses napkollektor rendszer padlofutesel emeleten 2db radiatorral. Ezt kB mennyibol lehet meg valositani csak anyag ár érdekel először. És persze egy vélemény is ötletek is hozzá. Előre is köszönöm.
Lovass Ildikó - 2018-10-05 15:51:43
#11
Tisztelt Uram! Egy kétszer 80 nm-es, két szintes ingatlanban szeretném a fűtést teljes mértékben újjáépíteni. Ebben kérem segítségét, akár helyszíni szemlével együtt. Köszönöm
Kovács Miklósné - 2018-02-08 16:01:27
#10
Tisztelt Uram!130nm.es háznak a futéskorszerusitését szeretnénk megoldani,tetoteres a ház...az alsoszinten padlófutést alakitatnánk ki kb.50 nm.en...es 12 nm..es lenti szobában radiatort,ill.a fenti szobákban 3 szoba..../14,10,10nm/is.Szeretnénk árajánlatot kerni...kb.mennyiben kerulne igy a korszerusités a tervezéssel egyutt....jelenleg gázkandallo van a lenti részen,tehát a gáz ben t van a házban. koszonettel vesszuk ,ha sziveskedik cimemre elkuldeni az árajánlatot!Udvozlettel:Kovácsne
Szabó Ernő - 2016-09-04 10:39:54
#9
Kedves Zsuzsanna! Az ilyen felújítás a legnehezebb, pontosan ismerni kell a körülményeket, sokat kell méretezni és számolni! A legtöbb esetben a felújítást először az épületszerkezeten érdemes elkezdeni. Külső szigetelés, ami ilyen esetben nem egyszerű, nyílászáró csere stb. Utána következhet a fűtés korszerűsítés. A legtöbb esetben ha felújítás a legjobb megoldás a könnyűszerkezetes felületfűtés és hűtés rendszer! A rendszerlemez gipszkarton fedéssel úgy kell használni, párnafa vagy könnyűszerkezetes fém váz. Ezzel be lehet állítani a falak egyesességét és így biztosan függőleges lesz a régi fal. A vázra fel kell fogatni a rendszerlemezt. Amibe be kell nyomkodni a regiszter csöveket, amiket mintha ott sem lenne el kell fedni gipszkartonnal. A regiszter csöveket gerinc csőbe kell kötni, ezek elvezetése is a párnafa síkjába lehet elvezetni. A falnak megfelelő szigeteltséggel kell rendelkezni, ha ez nincs meg akkor szükséges akár külső akár belső szigetelés. A szigetelést érdemes páradiffúzió miatt leméretezni számítógépes szimulációval. Viszont a körülményeket pontosan elemezve lehet, hogy egy jó megoldás lehet a radiátoros fűtés kialakítása is esetleg ha nincs más megoldás akkor egy belső hőszigetelés egy olyan rendszerrel ami kimondottam erre van kitalálva.
Vágerné Apli Zsuzsanna - 2016-08-21 22:41:36
#8
Tisztel Úram! 7.kerület 1emeleti régi építésű lakásban szeretnénk a fűtést korszerűsíteni, a lakás 63m2-es, jelenleg gázokvektorok vannak. Sajnos nincs tervrajz a lakásról. Van egy kb 20m2 es szoba egy kb 15 m2 szoba 15m2 konyha, belmagasság 320m. Milyen megoldást tud javasolni? Köszönettel, Vágerné!
Szabó Ernő - 2016-05-07 16:47:17
#7
Kedves Tímea! Igen rá szerelhető, de a pontos körülményeket ismerni kell. Ilyen esetben a falon kívül szerelt felső elosztású kétcsöves radiátoros rendszer lehet a legjobb és a legolcsóbb is.
VáradinTímea - 2016-05-06 23:11:01
#6
Tisztelt Uram! Nyaralónk 3 éve lett leburkolva. Akkor nem vezettük be a gázt. Időközben eldőlt, hogy ott fogunk élni és így a gáz bevezetése esedékessé vált. Az alapterület az alsó szintem 60 nm. A felsőn 50 nm. Érdeklődnék, hogy a lenti szinten már meglévő, pár éves járólapra rátehető e a padlófűtés, illetve melyik megoldással lenne olcsóbb. Radiátor, vagy padlófűtés? Válaszát előre is köszönöm.
László Erzsébet - 2014-07-02 19:50:17
#5
Tisztelt Uram! Van egy 103 nm2-es tégla lakásom (Budapest, I. kerület, Attila út), a fűtése gáz konvektorral történik, ezt szeretném lecserélni cirkóra vagy esetleg vmilyen alternatívára (falfűtés vagy padlófűtés). A gázcsövek ki vannak építve, a lakás 4 emeletes társasházban van, így a kémény is adott. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen költségekre számíthatok ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm szíves válaszát! Tisztelettel: László Erzsébet
Faragó Éva - 2011-11-19 21:06:58
#4
Tisztelt Uram! Budapesten, a XII. ker. Farkasvölgyben van egy kétszintes lakásunk, most cseréltük le a fali kazánunkat kondenzációs kazánra. A földszinti helység egy kis lakás, 40 négyzetméter, ezt szeretném fűtésileg korszerűsíteni, padlófűtésre, illetve falfűtésben gondolkozom, ebben szeretném a segítségét kérni. Tisztelettel: Faragó ÉVA Köszön
Varga László - 2011-08-03 21:34:45
#3
Tisztelt Uram! Egy közel 50 éves házat készülök felújítani, és érdekelne mi a véleménye a következőkről: Gázkonvektor cseréje falfűtésre, 30 cm-es fal szigetelése, napelem, és napkollektor felszerelése. A fent leírtakra tud-e ajánlatot adni? Természetesen a szigetelést nem Öntől várnám! Az egész pályázat bevonásával készülne. Köszönöm!
Szabó Ernő - 2011-06-02 20:58:35
#2
Kedves Rácz Judit! Nem értem pontosan mire gondol! Üdv. Szabó Ernő
Rácz Judit - 2011-06-02 15:15:39
#1
Kedves Szolgáltató! A+ házat építek, termo blokk építő elemből, tervek most készülnek, Őn ebből mít számol a fűtéshez. A fűtést hőszivattyus rendszer adja majd. üdvözlettel, Rácz Judit
Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Kérd ingyenes ajánlatunkat komplett gépészeti kivitelezésre. Intelligens épületvezérlésre!