Hogy készül el egy ajánlat?

 

Fontos dolog az, hogy én nem csak a gépnél ülök és tervezek, meg ajánlatkéréseket várok és készítek. Én nem egy olyan fővállalkozó vagyok, aki csak a munkákat szerzi, utána valaki majd megcsinálja…

Mindent amit mondok gondolok kipróbálok a gyakorlatban és meg kell mondanom minden munka változtat is mindig valamit a következőn. Nem vagyok semmilyen rendszer forgalmazója és mindig azokat a rendszereket ajánlom ki az ajánlatomban ami épp abban a pillanatban szerintem a legjobb, minőség és ár vonatkozásában!

 

ÉS AZ IS NAGYON FONTOS, HOGY CSAK ÚGY CSINÁLOK MEG EGY MUNKÁT AZ AJÁNLAT ADÁSTÓL A TERVEZÉSEN KERESZTÜL MINDENT MINTHA CSAK A SAJÁTOMAT CSINÁLNÁM!

 

A GYAKORLATI TAPASZTALATOM, hogy másképp nem lehet igazán jó fűtést csinálni.

 

Tehát még egyszer fontosnak tartom elmondani, hogy a referenciáim, mind én csináltam természetesen nem minden esetben egyedül de én is ott vagyok minden munka esetén az ajánlatadásban és a tervezésben 100 % -ban a kivitelezésben változó, de minden munkában a saját két kezem is a benne van nem csak a tervezői részem.

 

Mint mondtam a tervezői részem sokszor változik ahogy jönnek újabb dolgok a rendszereket is változtatom a pillanatnyi legjobbra.

 

Mi is kell ahhoz, hogy egy ajánlat elkészüljön?

 

Szükségem van egy jó építészeti tervre! Egy rossz tervből olyan ajánlat is lesz. Minél jobb a terv annál szívesebben foglakozom vele. Egy-egy ajánlat nekem nem kevés idő! Nem mindegy mivel miből kell dolgoznom! Ha van lehetőség azt szeretem a legjobban ha abban küldik el a tervet amiben készült. Ha nincs más akkor jó a PDF is. A legrosszabb a beolvasott rajzok, de ha sikerül jól beolvasni azzal is lehet dolgozni.

 

Feltöltök néhány példát milyen borzalmak jönnek,

 

Hát én valóban szolgáltató vagyok minden munkára rá kell, rá kellene mozdulnom. Azonban én csak olyan rendszereket csinálok, illetve igyekszem csinálni ami mindenkinek minden esetben a megelégedését szolgálja. Ritka az olyan munka akivel utána nem tartom a kapcsolatot. Illetve mint írtam nem kis munka egy jó ajánlatott elkészíteni. Nem azt mondom, hogy nem készítem el az olyan ajánlatot ami nem személyes, de biztos, hogy a sor végére kerül ha úgy kezdődik, hogy tisztelt cég…

 

De a lényeg egy jó ajánlathoz egy jó építészeti terv és egy jó leírás kell amiből minden kiderül!

Fontos az is, hogy helyileg hol lesz a kivitelezés. Ez azért kell, mert az egész ország területén dolgozunk az igaz, de ha velünk kivitelezteti a gépészetét akkor sajnos a távolság az a megrendelő plusz költsége. Ha nincs meg a építési helyszín az ajánlatra rárakom ezeket a feltételezett költségeket! Van arra is lehetőség, hogy a távolság miatt kiajánlok partner vállalkozó kollegákat is aki hasonlóan eltudja végezni a munkákat. Természetesen van arra is lehetőség, hogy a munkát én tervezem és műszaki vezetem le. Erre a legtöbb példa a környező országokban van. Úgyhogy az sem kizárt. Minden adatot bizalmasan kezelek, és elég megadni a várost vagy az országrész esetleg a megyét ahova tervezik a kivitelezést.

 

Én minden kollegát ha hasonló, vagy közelítő gondolkodású mint én partnernek tekintek, várom folyamatosan a jelentkezésüket egy csomó dologban tudok illetve szoktam segíteni, vagyis segítünk egymásnak!

 

Előzetes egyeztetést követően akár személyesen is találkozok bárkivel.

 

Várok minden kíváncsi embert tegyen próbára kérje ajánlatomat érdeklődjön! Valóban nem kerül semmibe… és ki tudja!

 

Az elérhetőségeim ismertek!