Egy hiányosságomat szeretném pótolni!

Egy folytonos probléma az, hogy milyen kazánt vegyünk. Nem egyszerű. Az igazság magamnak is nehezem tudnék kazán típust választani. Sokféle van. Ha döntenem kell mindig a készülékszerelő kollegámat hívom segítségül aki megmondja egy bizonyos készülék egységen belül jelenleg mi a tapasztalata melyik készüléket vegyem.

Ha most valaki arra gondolt kiírok egy típust, hogy azt vegyék, csalódnak, vagy sem. De a készülékeken belül is van néha, hogy ugyanaz a típus egyik szériája jól működik a mási széria szoftver hibás, vagy bármi egyéb típus hibája van. Olyasmi ez mint a telefonoknál van egy készülék ami jó egy későbbi meg az istennek nem akar igazán jól működni.

Felületfűtésekhez mindenképp ajánlott egy zárt égésterű kondenzációs kazánt venni. Ha lehet akkor a használati melegvizet ne átfolyósan hanem indirekt tárolóval állítsuk elő.

Végezetül az szeretném le írni, hogy az igazán drága márkás készülékek az un prémium kategóriások. Nekem nagyon nem jöttek be. És ezeket nem csak az áruk miatt nem ajánlom hanem sokszor olyan nehézkes a kezelésük, hogy ha valamit kapcsolni szeretnénk sokszor ki kell hívni a szervizet. Meg a javítási költségei sem kevesek. Viszont ha unjuk magunkat akár elbeszélgethetünk a kazánnal.