Néhány szó az automata öntözésről:

A gyep ápolásának legfontosabb eleme a rendszeres, egyenletes öntözés. Nem is szólva az egyenletesen kijutatott műtrágyáról, levéltrágyáról, amit megfelelően csak így tudunk kijuttatni. Hagyományos eszközökkel ennek megvalósítása, különösen hétvégi házak esetén, sok odafigyelést és időt igényel. Az automatikus öntözőrendszer a mai, modern megoldás. Az Ön kertjéhez tervezett öntözőrendszer és a programozható, automata vezérlés segítségével elérhető, hogy a kertje megkapja a szükséges vízmennyiséget, a gyephasználatot nem korlátozó kialakítással.

 

 

 

 

Szükséges dolog-e a szép kert?

A kert életmód. Az ember és a közvetlen környezete között létezik egyfajta érzelmi kötődés. Amikor a kertben vagyunk, átjárnak a természet hangjai, illata és látványa.

Mitől lesz kertünk illatozó és látványos?

Mindannyian büszkék vagyunk, ha a kertünkben szép zöld a gyep, színesen pompáznak a virágaink, egészségesek a növényeink. A gondozott gyep kitűnő teret ad gyermekeinknek a játékhoz.

A dúsan fejlett növényzet leköti a port, tisztítja és hűti a levegőt. A növényeink, a gyep megfelelő feltételek mellett magától fejlődnek, ha biztosítjuk számukra a legalapvetőbb tényezőket.

A kert használatát nem korlátozó, a földbe visszasüllyedő, rejtett kialakítású öntözőrendszer,

Gondoktól mentes öntözés…

A mai felgyorsult világban minden embernek szüksége van a kertre a regenerálódáshoz, de kevés embernek marad ideje és kedve a kert gondozására. Az egyik legalapvetőbb tényező a szép kerthez a megfelelő mennyiségű és adagolású öntözővíz. A rendszeres öntözés faladatát oldja meg kényelmesen az automata öntözőrendszerrel.

Mit kínál egy automata öntözőrendszer?

Egy fárasztó nap után nem az öntözés kényszere várja otthon, hanem az üde zöld kert,

A növényzet igényei szerint programozható, víztakarékos, precíz és egyenletes öntözővíz adagolás,

Nincs többé gond a vízkorlátozás alatti öntözéssel, mert akár éjszakára is programozható,

A szép, ápolt kert növeli az ingatlan forgalmi értékét is.

A már meglévő gyep alá történő telepítés kicsit hosszabb időt igényel, de tapasztalt szakembereink ezt is gyorsan és „nyom” nélkül meg tudják oldani. A frissen elkészült öntözőrendszerünk a rendszeres és pontos megfelelő mennyiségű vízzel nagymértékben elősegíti a gyepfelület gyors regenerálódását.

Átlagos családi ház kertje esetén a telepítés ideje 2-5 nap.

Ápolt, egészséges növényzet!

Munkatársunk felmérése alapján a tervezéskor pontosan meghatározzuk minden egyes szórófej helyét és pontos szórási képét, igény esetén a kertépítő kertésszel egyeztetünk, majd tervrajz készül és tételes árajánlat.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Az automata öntözőrendszer

önműködő, kényelmes, elegáns megoldás a rendszeres öntözésre,

és Nyaralás alatt is öntözött kertet kapunk!

Szabadabban használhatja kertjét!

Egész nap használhatja kertjét,ha éjszaka vagy hajnalban öntöz,.

A talajba rejtett csővezetékek és szórófejek nem zavarják a fűnyírást!

 

 

 

Virágaink meg hálálják törődésünket……és gyönyörű színekben pompáznak kertünkben…….