Viszont ez a készülék egy különleges készülék fajta amiatt, amit létre szerettek volna vele hozni.

Mire gondolok?

A promóciós, bemutató képeken, katalógusokban van egy készülék, ami a a konyhában a hűtő mellett van, vagy a bútorok közt a nappaliban. 

Nincs hőközpont nincs kazánház, nincs mosókonyha tele gépészettel! Viszont ha ezt a készüléket illetve a beépítését megnézed a szomszédban biztos lehetsz benne, hogy alig fog kilátszódni a gépészeti elemekből, tartályok szivattyúk csövezés veszi körül.

Gyanús, hogy valami nem stimmel, mert a többi készülék esetében nincs így.
Igen hibás a beépítés! 

A készülék jelentősen drágább mint a hasonló osztott készülékek, kicsi a tároló, kevés a használati melegvíz stb. A mérnökök úgy számoltak, hogy a készüléket nem egy nagy családi házba építi be ahol van hely a gépészetnek ahol a sok gyerek miatt nagy a használati víz igény hanem olyan kis lakásokba ahol fontos a helytakarékos kiépítés, nincs beltéri, kevés a melegvíz igény, nincs hőközpont mert a hőszivattyú keringgető szivattyúja tartja üzembe a fűtést és a hűtést.

A forrógázos leolvasztáshoz szükséges puffert nem építjük ki, mert az maga az épület szerkezete a beton födém vagy a padozat. Kevés a használati melegvíz mennyisége, de nem is kell sok egy kis lakásba.

A készüléket gyakorlatilag rátoljuk a szintosztókra, csatlakoztatjuk a fűtést a hűtést és a használati melegvizet, az utóbbi tágulás biztosításáról gondoskodni kell, mert az valamiért elmaradt, kalorikusan be kell kötni, és mehet az üzem!