Már most leszögezem. Az írásom kitalált és sok rendszerből összeollózott a saját tapasztalataim alapján íródott kisarkított írás. Amennyiben a valóságban is létező hiba vagy személy saját magára ismert az csak a véletlen műve. Az írás kb. 30 hőszivattyús rendszer  gyakorlati történéseiből ollóztam össze. Sok hasonlóság van a rendszerek közt és a rendszerek nagy része ma már teljesen jól működik!
 
Az írásom azoknak nyújtana segítséget akik most esnek bele az alapvető Meeting hibákba és ha lehet ezeket kerüljék el és ezzel könnyítsék meg az életem!
 
 
 
Itt valami nagy Meeting titok lehet a háttérben!
 
Lehet annak is nevezni, de az Olcsó Meeting MD típusú készülékekben nincs semmi titok.
 
A leggyakrabban használt készülék a Meeting MD 30 D ami csak egy egyszerű fűtő-hűtő 12 kW gép ha kombi készüléket szeretnél akkor a MD 30 2D készüléket kell megvenned ami a mágnes kapcsoló alatt található kis tenyérnyi nyák panellal több kb. 50 e Ft többletköltségért és annyival, hogy a készülékalaplapjához csatlakoztatható egy plusz hő érzékelő ami  használati melegvíz tartályba helyezhető és a készülék így fogja tudni kezelni a kétféle hőmérsékletet. Fűtés és használati melegvíz. A sorkapcson hiába van rajta használati melegvizet kapcsoló rész az MD D készülékekenél nem működik csak az MD 2D készülékeknél.
 
Készülék típusok:  
 
MD 20 D 7 kW készülék
MD 30 D 12 kW készülék
MD 40 D 16 kW készülék
MD 50 D 18 kW készülék
MD 60 D 24 kW készülék
 
Amelyik készülék a 2D –s az a készülék kombi készülék vagyis használati melegvizet is elő tud állítani. Személyes megjegyzésem az, hogy nem jó a készülékkel HMV is előállíttatni, hogy miért ahhoz tovább kell olvasnod erre külön részt szeretnék készíteni.