Sok oldal elavult információkkal van tele. Ami a friss olvasót teljesen megtéveszti. Valamikor igazak voltak azok amik egyes oldalakon fent vannak ezért az a meggyőződés amivel tálalva van teljesen rendben is van, de mivel szinte napról napra fejlődik a hőszivattyúzás technológiája, már nem valósak az anyagok amik az oldalakon vannak. És sokszor elég sok galibát és összezavarást okoznak.
 
Még szerencse, hogy az oldalak egymást másolják ezért egy rossz információ még a mostani új oldalakon is szerepelhet. Ez pech azoknak akik a neten szeretnének információhoz jutni!
 
A legfontosabb dolog ami lehetne a mottónk is!
 
A FŰTÉSHEZ MINDENKI ÉRT!
 
Mindenki a legjobban ehhez ért! Legyen bármilyen végzettsége is. Sajnos a hőszivattyúzáshoz kiemelten a legjobban ért mindenki. És még ráadásul mindenkinek vagy egy megrendíthetetlen stabil története is kvázi egy megoldása is a témával kapcsolatban. Ami tovább fokozza a meggyőződéséket és a káoszt is.
 
Ez olyan mintha pl. arról beszélgetnénk a mai világba, hogy az létezhet e, hogy szegeden beszélek és azt valaki halja Budapesten és ha valaki azt állítja, hogy ez lehetetlen annak ha előveszem az okos telefonom akkor sem sikerül meggyőzni, hogy a világ sokat fejlődött azóta mióta ő építkezett. A technikai és a technológiai fejlődés a klíma szektort is érintette.
 
Készítettem egy cikksorozatot ehhez az igen fontos témához! Jó olvasgatást hozzá!