Mi is kell ahhoz hogy megfelelően működjön egy hőszivattyús rendszer?
A kérdésben ott a válasz is! Egy erre a célra méretezett, tervezett, kialakított illetve készített rendszerre van szükség hozzá! Ilyen egyszerű lenne? Sajnos nem!

A második nagy csapda a hőszivattyúzással kapcsolatban:
A hőszivattyúzás a végletek megoldásai! Mire is gondolok itt?

Van olcsó és nagyon drága hőszivattyú!

A nagyon drága hőszivattyú (5-10 millió Ft.) jó! Megfelelően működhet, benne van minden ami a jó működéshez kell. Kompakt megfelelő! Tartós minőség garanciával! Egy dolog az ami nem teszi lehetővé széleskörű alkalmazhatóságát jelenleg az a magas bekerülési ára!

A magas 5-10 milliós hőszivattyúk beszerelése a magas ára miatt nem elérhető a hozzá hasonlóan fiatal, esetleg friss házas vagy sokgyerekes építkezőknek illetve az olyan idősebb , középkorú építkezők, felújítók számára a széleskörű alkalmazhatóságot, akiknek igazán szüksége lehet a takarékos üzemre! Viszont én pont Őket, titeket tűztem ki célközönségemnek!

A drága hőszivattyú biztosan jó lesz! Minden optimális és a piacon lévő cégek nagy része ezt az elvet figyelembe véve nem is foglalkozik más mással csak a minőségi azonban drága készülékekkel!


Az igazi feladat ezzel szemben olyan hőszivattyú beszerelése, beszerzése ami olyan minőségű minta prémium kategóriás gépek, minőségében tartósságában, tartalmaznak minden fontos, elengedhetetlen elemet ami sokszor kihagynak az olcsóbb keleti hőszivattyúkból, ami meggátolja azok jó megfelelő üzembiztos működését!

Sokat kerestem ezt a hőszivattyút a piacon, szerelőként, felhasználóként!  Sajnos rá kellet döbbenem ilyen szivattyú nincs!

Mivel nem tudom feladni az elvem miszerint viszonylag olcsón mindenki számára elérhető, és prémium kategóriás készülékekkel mindenkinek elérhető áron tudjak kínálni megújuló energia hasznosító gazdaságos hőszivattyúkat ...

Ha nincs akkor létre kell hozni!
És megszületett a Geosmart hőszivattyú család!

Szabó Ernő