A rendszerek nagyon sokféle módon csoportosíthatóak. Elsődlegesen gipszkarton mögé és gipszkartonba integrált rendszerek vannak. A gipszkartonba integrált rendszerek lehetnek utólagosan belemart és bele öntött rendszerek.
Mindezek ismeretében folyamatos tesztelések között megterveztük és létrehoztunk egy olyan felületfűtési rendszert ami kompromisszumok nélkül a legjobb a jelenleg piacon lévő rendszerek közt!
 
A rendszer egyaránt alkalmas új illetve felújításra kerülő építések során meglévő tégla vályog vagy vert falra szerelve. Lehet szerelni Új épületek esetén téglára, Ytongra, polisztirol felületekre könnyűszerkezetes fém vagy fa vázakra!
A rendszerlemez speciális kialakításának köszönhetően 30 % kal nagyobb teljesítmény-leadásra képes mint a felületfűtés rendszerek piacin lévő rendszerei.
A rendszer mérete miatt nincs szükség függőleges és vízszintesen szétválasztható elemekre!
A mennyezetfűtési panel 400 mm széles és 1000 mm hosszú horganyzott lemezből áll. Ebbe a horganyzott lemezbe lehet bele pattintani a 10 mm külső átmérővel rendelkező csöveket.
A lemez a lehető legjobban körülveszi a csövet amit miután felmelegedett vagy lehűlt közvetlen hőátadással adja át az energiát az elé szerelt gipszkarton lemeznek ami aztán a helyiségnek.
 
bevezető „AKCIÓS" ára 1800 Ft/ db amely ár nem tartalmazza a mindenkori ÁFA értékét
Mennyibe kerül 1 m2? Kétr lemez kell 1 m2 felülethez ami 3600 Ft + Áfa valamint kell hozzá 10 fm 10 cső ami 2000 Ft + Áfa összesen 5600 Ft + Áfa (7100 Ft)
 
Érdeklődj! Kérj ajánlatot!
06204102809
futesajanlat@gmail.com
Még egy különlegessége van a gipszkartonos rendszernek!
Házilagosan is könnyen megszerelhető! Minden szükséges szakmai segítséget természetesen megkaphatsz tőlem vagy bármelyik kollegámtól ennek kivitelezéséhez!
Ha végiggondolod, mennyibe kerülhet egy radiátoros rendszer mi lesz azzal 5-10 év múlva ... a felületfűtésének 20 év múlva egy tisztasági festés után is olyan lesz mintha csak most készült volna el!
 

 Szabó Ernő

2021.06.28.