Belépés:
Email
jelszó
Padlófűtés és Falfűtés kicsit másképp Radiátor vs. falfűtés

Gipszkartonos falfűtés AKCIÓS ára

2016-06-06 12:27:31


 

A rendszerek nagyon sokféle módon csoportosíthatóak. Elsődlegesen gipszkarton mögé és gipszkartonba integrált rendszerek vannak. A gipszkartonba integrált rendszerek lehetnek utólagosan belemart és bele öntött rendszerek.
Mindezek ismeretében folyamatos tesztelések között megterveztük és létrehoztunk egy olyan felületfűtési rendszert ami kompromisszumok nélkül a legjobb a jelenleg piacon lévő rendszerek közt!
 
A rendszer egyaránt alkalmas új illetve felújításra kerülő építések során meglévő tégla vályog vagy vert falra szerelve. Lehet szerelni Új épületek esetén téglára, Ytongra, polisztirol felületekre könnyűszerkezetes fém vagy fa vázakra!
A rendszerlemez speciális kialakításának köszönhetően 30 % kal nagyobb teljesítmény-leadásra képes mint a felületfűtés rendszerek piacin lévő rendszerei.
A rendszer mérete miatt nincs szükség függőleges és vízszintesen szétválasztható elemekre!
A mennyezetfűtési panel 400 mm széles és 1000 mm hosszú horganyzott lemezből áll. Ebbe a horganyzott lemezbe lehet bele pattintani a 10 mm külső átmérővel rendelkező csöveket.
A lemez a lehető legjobban körülveszi a csövet amit miután felmelegedett vagy lehűlt közvetlen hőátadással adja át az energiát az elé szerelt gipszkarton lemeznek ami aztán a helyiségnek.
 
bevezető „AKCIÓS" ára 1500 Ft/ db amely ár nem tartalmazza a mindenkori ÁFA értékét
Mennyibe kerül 1 m2? Kétr lemez kell 1 m2 felülethez ami 3000 Ft + Áfa valamint kell hozzá 10 fm 10 cső ami 1380 Ft + Áfa összesen 4380 Ft + Áfa (5563 Ft)
 
Érdeklődj! Kérj ajánlatot!
06204102809
futesajanlat@gmail.com
Még egy különlegessége van a gipszkartonos rendszernek!
Házilagosan is könnyen megszerelhető! Minden szükséges szakmai segítséget természetesen megkaphatsz tőlem vagy bármelyik kollegámtól ennek kivitelezéséhez!
Ha végiggondolod, mennyibe kerülhet egy radiátoros rendszer mi lesz azzal 5-10 év múlva ... a felületfűtésének 20 év múlva egy tisztasági festés után is olyan lesz mintha csak most készült volna el!
 

 Szabó Ernő

Kapcsolódó galéria

Hozzászólás

KÁLÓCZY LÁSZLÓNÉ - 2012-02-15 13:26:16
#1
Tisztelt Uram! Jelenleg házvásárlás előtt állok. Rátaláltam egy olyan házra, amiben még olajkályha, hagyományos szeneskályha van. Érdeklődve olvastam cikkét, mely a gipszkartonos falfűtésről szól, hát engem teljesen lenyűgözött,azt mondtam, ilyet keresek éppen és abszolút érdeklődővé tett. A fő tervem, hogy tömegkályhát rakatok, mert szinte 100 %-os a hatékonysága, nem környezetszennyező, szinte tökéletes az égés benne. Ehhez kapcsolódóan szeretném a vízterezésével létrehozni a házam fűtését. Kérem küldjön választ: lehetséges-e, meg lehet-e oldani a falfűtés erre való kötését? Egyébként max. 90-100 m2-ről van szó, mely mindent magába foglal, abszolút négyzetalapú elrendezésről és egyébként is gipszkartonozásra gondoltam, mert a falak öregecskék, a belméretet is lejjebb szeretném hozni,ezzel minden további gondomat meg tudnám előzni, stb. Egy egészen részletes leírást várok Öntől, ami esetlegesen kiterjed arra is, hogy Mohácson történő szerelés, beépítés mennyibe kerülhetne. Egyébként jelenleg gáz sincs a házban, de szerintem még a telken sem, tehát mindenképpen a kályhára (tömeg vagy skandináv) kívánok hagyatkozni, de nem mellékesen a gáz ára miatt. Várom mielőbbi válaszát: Kálóczyné (30/4747129) e-mail: em5848@gmail.com U.i.: teljesen laikusként, egyedülállóként vágok neki ennek a történetnek, így kérem az abszolút őszinteségét, szinte "kézen fogását".
Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Kérd ingyenes ajánlatunkat komplett gépészeti kivitelezésre. Intelligens épületvezérlésre!