Gipszkartonos falfűtés, falfűtés panel, ideális minden felületre!

Fűtés, hűtés, szigetelés és felületképzés egy lépésben, egy (nagyon kedvező) árban!!!

 

Én nagyon szoktam utálni az olyan hirdetéseket mint ez! AKCIÓ! Ki hiszi el! Mindenhol akció van!Azonban ha megnézed mik is a piaci árak akkor rájössz ez most tényleg kedvező!

 

Az 5 cm vastag szigeteléssel ellátott gipszkartonos falfűtő és hűtő panel ára, ami bevezető „AKCIÓS" ára 8360 Ft/ m2 amely ár nem tartalmazza a mindenkori ÁFA értékét!

 

A legvastagabb szigeteléssel, minőségi anyagok felhasználásával!

A falfűtés panel mindegyike egy speciális 50 mm es hőszigetelést tartalmaz a hátoldalán ami egyben szigeteli és visszaveri a hősugárzást!

A rendszer egyaránt alkalmas új illetve felújításra kerülő építések során meglévő tégla, vályog vagy vert falra szerelve. Lehet szerelni Új épületek esetén téglára, Ytongra, polisztirol felületekre, könnyűszerkezetes fém vagy fa vázakra!

A legazdaságosabb a mennyezetre szerelni, így nem foglal el semmit a hasznos helyből és egyből kész a felületképzés is!

A rendszerlemez speciális kialakításának köszönhetően 30 % kal nagyobb teljesítmény-leadásra képes mint a felületfűtés rendszerek piacin lévő rendszerei.

Létezik függőleges és vízszintesen szétválasztható elem!

Érdeklődj! Kérj ajánlatot!

Még egy különlegessége van a gipszkartonos rendszernek!

Házilagosan is könnyen megszerelhető! Minden szükséges szakmai segítséget természetesen megkaphatsz tőlem vagy bármelyik kollégámtól ennek kivitelezéséhez!

Ha végiggondolod, mennyibe kerülhet egy radiátoros rendszer mi lesz azzal 5-10 év múlva ... a felületfűtésének 20 év múlva egy tisztasági festés után is olyan lesz mintha csak most készült volna el!

Szabó Ernő