Belépés:
Email
jelszó

Kapcsolat

GeoSmart kft.

6800 Hódmezővásárhely,

 

Szabó Ernő

 

Épületgépész technikus

Hűtő-, Klíma és Hőszivattyú berendezés szerelő

Légtechnikai berendezés szerelő

Gázvezeték és készülékszerelő

Épületgépész műszaki vezető

Építési műszaki ellenőr II.

 

 

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan keressen a 06204102809 telefonszámon!

Olvassa át weboldalam részletesen és küldjön e-mailt!

gazdasagosenergia@gmail.com

Azt mondják egy rossz kép is jobb mint a semmi! Íme:Amikor nem dolgozom

Változnak az idők! Azt mondják megöregedtem, meghíztam, és mindig dolgozom ... nem ártana egy új képet feltöltenem. Az élet kemény! akarom mondani kenderbeton ház!

Azért csak van olyan néha, hogy mégsem dolgozom!

 

Magunkról:

A Hód-Beco Bt. 2001 első félévében alakult.  A GeoSmart Kft. 2008 második felében alakult mindkét cég 100%-ig magyar tulajdonú családi vállalkozásként!

 

Feladatunknak tekintjük a hazai piacon eddig méltatlanul hátrányos helyzetben levő megújuló energiák használatának bemutatását.

Ezzel szeretnénk elősegíteni a zöld energiák felhasználásának elterjedését, környezettudatosság kialakulását és energiatakarékos technológiák használatát Magyarországon.

 

Célom volt mindig az, hogy olyan kis költségvetésű fiatal pároknak segítsek, akiknek eszükbe sem jut a megújuló energia hasznosítás. Az ilyen családoknak szeretek a legjobban készíteni, illetve előkészíteni olyan gépészetet, amit könnyedén bele tudnak illeszteni még az egyszerű olcsó költségvetésükbe is.

 

A megújuló energia hasznosítása nem olyan nagy dolog akinek megvan rá a pénze! Igazán az a nagy feladat akinek nem túl sok pénze van és ebből kell megoldani a lehető leg komfortosabb és a legolcsóbb gépészetet!

 

Szeretem a kihívásokat! És az évek során nagyon sokkal találkoztam! Nagyon sok kispénzű párnak készítettem felsőkategóriás gépészetet, ezáltal megteremtve egy komfortosabb takarékosabb családi házat!

 

Mottóm az, hogy csak olyan gépészetet készítek másoknak mint amit magamnak is készítenék! Nem költök többet csak amit jónak látok! Igaz eladó mindenkinek minden, de én csak akkora költségekkel dolgozom amivel feltétlenül fontos!

 

Az évek során rengeteg rendszerrel dolgoztam és a mai napig mindig a legmegfelelőbb rendszert, rendszer elemeket választom ki minden egyes munkámhoz!

 

Várom kérdésüket, jelentkezésüket, ajánlatkérésüket!

 

Szabó Ernő

Épületgépész technikus

épületgépész felelős műszaki vezető és ellenőr

Hűtő-, Klíma és Hőszivattyú berendezés szerelő

 

 

 

 

Keress! Érdeklődj! Kérdezz! Kérd ingyenes ajánlatunkat komplett gépészeti kivitelezésre. Intelligens épületvezérlésre!